Praktijkinformatie

O&S Fysio Praktijken is de specialist op het gebied van fysiotherapie in Breda. Ervaren specialisten analyseren, behandelen en begeleiden u bij bewegingsproblemen. Bent u een topsporter, recreatief sporter, kind of volwassene, iedereen is welkom bij O&S Fysio Praktijken.

O&S Fysio Praktijken is praktijk met twee locaties, Praktijk Ginneken en Fysiotherapie Westerpark-Tuinzigt. Met deze twee locaties proberen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit, doelmatigheid en bereikbaarheid voor de patiënt te creëren.

Snel geholpen
O&S Fysio Praktijken streeft ernaar dat uw eerste afspraak binnen twee werkdagen plaats kan vinden. Op verzoek van uw huisarts kan u binnen 24 uur voor een spoedafspraak bij ons terecht.

Korte wachttijden in de wachtkamer
O&S Fysio Praktijken werkt zoveel mogelijk op tijd en streeft naar een maximale wachttijd van 10 minuten. Informeert u gerust bij een van onze medewerkers als u langer moet wachten.

Aanmelden
Bij uw aanmelding is het belangrijk dat u duidelijk uw klacht beschrijft via de telefoon of via het intake formulier die u op de mail ontvangt. Op basis hiervan wordt u ingepland bij een van onze fysiotherapeuten. De eerste afspraak bestaat uit een intake en / of onderzoek van ongeveer 30 minuten. Hierna stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op en wordt een eventuele vervolgafspraak gemaakt.
 
Wat neemt u mee
Een geldig legitimatiebewijs en indien u dit prettig vindt, uw eigen handdoek.
 
Eigendommen
Wilt u er voor zorgen dat u zo min mogelijk waardevolle eigendommen meebrengt. O&S Fysio Praktijken neemt geen eigendommen in bewaring en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, beschadiging of diefstal daarvan.
 
Afmelden

U kunt zich tot ten minste 24 uur voor de afgesproken behandeling kosteloos afmelden. Indien dit niet gebeurt, is O&S Fysio Praktijken genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.