Praktijkinformatie

Met twee locaties in twee verschillende wijken, zijn we goed bereikbaar voor iedereen in en om Breda. We analyseren, behandelen en begeleiden je bij bewegingsproblemen. Iedereen is welkom bij ons, met vragen over blessures, beperkingen of pijn van lichaam en spieren, van kinderen tot topsporters.

Snel geholpen
Wij proberen binnen twee werkdagen een afspraak voor je in te plannen. Op verzoek van je huisarts of specialist kan er binnen 24 uur een spoedafspraak voor je ingepland worden.

Korte wachttijd
Wij werken volgens planning en streven naar een maximale wachttijd van 10 minuten. Duurt het toch langer? Je kunt ons daar gerust op aanspreken.

Aanmelden
Aanmelden kan op meerdere manieren. Telefonisch, via ons contactformulier op de website of door het intakeformulier dat je via mail ontvangt. Het is belangrijk om je klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Zo kunnen we je goed inplannen bij de juiste fysiotherapeut.

Eerste afspraak
Een eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en/of onderzoek van ongeveer 30 minuten. Onze therapeut stelt samen met jou een behandelplan op en er wordt een mogelijke vervolgafspraak ingepland.

Meenemen
Een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) en als je dat prettig vindt ook je eigen handdoek.

Waardevolle spullen
Probeer waardevolle spullen zoals bijv. dure sieraden thuis te laten. Wij nemen daarvoor geen verantwoording. We nemen niets in bewaring en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal.

Afmelden
Tot 24 uur voor je afgesproken behandeling kun je je kosteloos afmelden. Zonder tijdig bericht brengen wij de behandeling bij je in rekening.